Bribus | Commercieel medewerker Calculatie

Commercieel Medewerker Calculatie

Dinxperlo | Fulltime


Kies je voor een functie binnen Bribus? Dan kies je voor een carrière vol ontwikkeling, doorgroeimogelijkheden en vooral plezier. Als Commercieel Medewerker Calculatie ben jij het eerste aanspreekpunt voor relaties zoals woningcorporaties, aannemers en vastgoedontwikkelaars. Iets voor jou? Lees dan snel verder!

Dit ga je doen


Op de afdeling Verkoop Binnendienst ben jij dé schakel bij het adviseren en onderhouden van waardevolle klantrelaties. Aanvragen beoordeel je grondig en werk je vervolgens gedetailleerd uit. Het ontwerpen, calculeren en coördineren van projecten vormt de kern van jouw verantwoordelijkheden.

Je calculeert projecten en werkt actief samen met Accountmanagers en interne collega's. Jouw communicatieve talent en daadkracht vormen het recept voor succesvolle projectkeukens!

90+
Jaar Bribus
55.000
Keukens per jaar
350
Collega's
50
Voertuigen

Een kijkje in de keuken


Bij Bribus produceren we keukens voor de zakelijke markt. Dit doen we op maat, voor elke doelgroep en elk budget. Zo maken we bijvoorbeeld een serie keukens voor een nieuw appartementencomplex of vervangen we keukens in een zorginstelling. Voor elk project is er wel een Bribus-keuken.

Dankzij onze eigen productieruimte onder het kantoor waar jij werkt, garanderen wij topkwaliteit in al onze keukens. Beschik jij over kennis van keukens? Mooi, want dat is een waardevolle pré.

Kom binnen bij Bribus

Alles op een rij


Dit krijg je van ons

Een start salaris tussen de € 2.835,- en € 3.800,-;
36 vrije dagen op basis van een fulltime dienstverband;
Een fulltime dienstverband;
100% pensioenbijdrage en 8,25% vakantiegeld;
Eindejaarsbonus van 50% van je bruto maandloon;
Jaarlijkse bedrijfsprestatiebonus;
Kom je op de (lease)fiets? Dan krijg je 50% extra reiskostenvergoeding!;
Doorgroeikansen en opleidingsmogelijkheden;
Altijd fruit beschikbaar.

Wil je nog meer weten over het werken bij Bribus? Klik dan hier.

In contact komen

Dit zeggen jouw collega's

 • "Wat mij uitdaagt? Zorgen dat zowel de klant als wij tevreden zijn met de offerte en het resultaat. Dat commerciële spelletje is enorm leuk!"

  Tim

 • "De manier van samenwerken met onze zakelijke klanten is voor mij een groot voordeel. We willen allebei iets van elkaar, daarin schakelen we snel en duidelijk."

  Milou

 • "Er heerst een sterk "wij-gevoel" binnen Bribus. Het is een erg sociaal bedrijf, waarin de waarde van de mens centraal gesteld wordt. "

  Martijn

 • "Binnen de afdeling Verkoop Binnendienst kun je nog allerlei kanten op. Zelf ben ik commercieel aan de slag gegaan, maar je kan je ook meer richten op orderverwerking."

  Lennart

Join the team!


 1. 1

  Meer informatie en solliciteren

  Heb je je gegevens achtergelaten via deze pagina? Super! We nemen binnen enkele werkdagen contact op en vertellen je meer over Bribus. Na het gesprek nóg enthousiaster geworden? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking.

 2. 2

  Kennismaken

  Tijdens de kennismaking geven we je graag een betere indruk over de functie en van Bribus, maar we vinden het minstens zo belangrijk om jou te leren kennen. We houden het graag informeel, dus wees vrij om te vertellen en vragen wat je wil.

 3. 3

  Een kijkje in de keuken

  In het vervolggesprek gaan we de diepte in. We stellen je vragen rondom de functie en jouw invulling daarvan. Ook jouw arbeidsvoorwaarden komen aan bod. Daarnaast geven we je graag een rondleiding door het bedrijf.

 4. 4

  Welkom bij het team!

  Beide enthousiast? Dan gaan we het contract ondertekenen! We kijken samen wanneer jij kan starten en je maakt kennis met jouw collega's. Tijdens het inwerktraject maakt jouw 'buddy' je wegwijs. Welkom nieuwe collega!

Stuur deze vacature via de mail

Leuk dat je interesse hebt in onze organisatie! Door hieronder je e-mailadres in te vullen ontvang je een e-mail van ons met hierin de link naar deze pagina.