Bribus | Machine Operator

Machine Operator (2 ploegen)

Fulltime | Dinxperlo


De productie is het kloppende hart van Bribus. Dit is namelijk waar het gebeurt, hier worden onze keukens gemaakt! Verschillende werkzaamheden vinden hier plaats, waaronder de machinale bewerkingen. Benieuwd naar werken met machines binnen de productie? Lees dan snel verder!

Dit ga je doen


Als Machine Operator bij Bribus ben je dé schakel in het productieproces. Je werkt hier samen met collega’s én de slimste machines. Ondanks dat de machines veel werk kunnen verzetten, is jouw rol erg belangrijk! Samen zorgen jullie er namelijk voor dat het productieproces altijd vlekkeloos verloopt. In deze functie ben je werkzaam in 2 ploegen.

Alle panelen voor de kasten worden gezaagd, op kleur geplakt en geboord. Jij bent verantwoordelijk voor bijvoorbeeld het bedienen en onderhouden van een machine. Je controleert de kwaliteit van de producten en zorgt dat het aanzien van de keukens altijd prachtig is!

55.000
Keukens per jaar
350
Collega's
35.000m2
Productieruimte
50
Voertuigen

Alles op een rij


Dit krijg je van ons
Een goed salaris tussen de € 2.208,- en € 2.948,-;
36 vrije dagen op basis van een fulltime dienstverband;
Luxe ploegen werktijden. Met onze ploegendiensten werk je tot 14:00 of tot 17:30;
Een fulltime dienstverband;
Vakantiegeld van 8,25% en 100% pensioenbijdrage;
Eindejaarsbonus van 50% van je maandloon;
Jaarlijkse bedrijfsprestatiebonus;
Kom je op de (lease)fiets? Dan krijg je 50% extra reiskostenvergoeding!;
Doorgroeimogelijkheden en opleidingskansen;
Altijd fruit beschikbaar.

Dit ben jij
Geïnteresseerd in machine en proces gestuurd werk;
• Bij voorkeur al bekend met PC-technologie of machineprocessen;
• Gemotiveerd om het werk te leren.

Wil je nog meer weten over het werken bij Bribus? Klik dan hier.

In contact komen

Een kijkje in de keuken

Dit zeggen je collega's

 • "De werktijden zijn flexibel, we hebben een leuk team met enthousiaste collega's én het is een interessante functie!"

  Niek

 • "Wat ik leuk vind aan dit werk? Door op te letten, na te denken en bij te stellen zorg ik voor de uitstraling en zorg ik dat de keukens dadelijk écht mooi zijn!"

  Marthijn

 • "Bij Bribus heb ik het werk al doende geleerd. Zonder eerdere ervaring ben ik begonnen en zo de kennis van machines en pc-inhoud ontwikkeld."

  Michaël

Join the team!


 1. 1

  Meer informatie en solliciteren

  Heb je je gegevens achtergelaten via deze pagina? We nemen binnen enkele werkdagen contact met je op. We vertellen je dan over het werken en de mogelijkheden bij Bribus. Na het gesprek nóg enthousiaster geworden? Dan plannen we een kennismaking in.

 2. 2

  Een kijkje in de keuken

  Tijdens de kennismaking geven we je graag een betere indruk over de functies. Je krijgt een rondleiding door het bedrijf en natuurlijk de productie. We houden het graag informeel, dus wees vrij om te vertellen en vragen wat je wil.

 3. 3

  Ideale baan ontdekken

  Nadat we jou Bribus hebben laten zien, vinden we het minstens zo belangrijk om jou persoonlijk te leren kennen. We bekijken samen de mogelijkheden die het beste aansluiten bij jouw interesses en vaardigheden. Zo groei jij in een functie die écht bij je past.

 4. 4

  Welkom bij het team!

  Je maakt kennis met je directe collega’s. Tijdens het inwerktraject maken ze je wegwijs, je leert de werkwijze kennen en ontdek je alles over het productieproces.

Stuur deze vacature via de mail

Leuk dat je interesse hebt in onze organisatie! Door hieronder je e-mailadres in te vullen ontvang je een e-mail van ons met hierin de link naar deze pagina.