Bribus - Keukenmonteur Amsterdam

Keukenmonteur

Regio Amsterdam


Als Keukenmonteur ben je hét gezicht van het bedrijf, jij monteert de keukens voor onze klanten! Een super uitdaging voor als je graag op pad gaat en het liefst geen dag hetzelfde doet. Iets voor jou? Lees dan snel verder!

Zo sleutel je aan succes


Als Keukenmonteur bij Bribus heb je een erg veelzijdige baan. Je gaat aan de slag in de regio Amsterdam, waar je samen met ervaren collega's de meest prachtige keukens monteert met behulp van het allerbeste gereedschap.

Kwaliteit en optimale resultaten staan hierbij voorop en je werkt zowel goed samen als zelfstandig. Als Keukenmonteur kun je technische tekeningen lezen, heb je ruimtelijk inzicht en beschik je over een goed inschattingsvermogen.

55.000
Keukens per jaar
350
Collega's
35.000m2
Productieruimte
50
Voertuigen

Een kijkje in de keuken


Keukens op maat, voor elke doelgroep en elk budget. Bij Bribus werk je voor dé keukenproducent voor de zakelijke markt. Zo ga je bijvoorbeeld aan de slag met een serie keukens voor een nieuw appartementencomplex of bezig met bestaande keukens die moeten worden vervangen in een zorginstelling. Voor elk project is er wel een Bribus-keuken.

Alle keukens zijn altijd van top kwaliteit doordat ze volledig door onszelf geproduceerd worden. We koppelen vakmanschap met de meest moderne technologieën. De materialen die je gaat gebruiken zijn hoogwaardig en duurzaam. Dat geldt voor de inbouwapparatuur maar ook voor het gereedschap dat je gebruikt.

Alles op een rij


Dit krijg je van ons
Een salaris tussen de € 2.500,- en € 2.750,-;
Jouw reisuren worden 100% vergoed;
36 vrije dagen op basis van een fulltime dienstverband;
Een fulltime dienstverband voor bepaalde tijd met de mogelijkheid tot een vast contract;
100% pensioenbijdrage en 8,25% vakantiegeld;
Je bouwt dit ook op over reisuren en overuren!
Eindejaarsbonus van 50% van je maandloon;
Jaarlijkse bedrijfsprestatiebonus;
Diverse doorgroeimogelijkheden en opleidingskansen;
Altijd fruit beschikbaar.

Dit neem je mee
Bij voorkeur ervaring in (keuken)montage;
Starters zijn ook van harte welkom om te solliciteren!
Goede vakkennis en inzicht;
Je bent secuur, gestructureerd en oplossingsgericht;
Zowel zelfstandig als een teamplayer.

Wil je nog meer weten over het werken bij Bribus? Klik dan hier.

In contact komen

Dit zeggen jouw collega's

 • "Als Keukenmonteur werk je eigenlijk als een alleskunner! Waterleidingen, elektra en een stukje service naar de klant hoort er ook allemaal bij."

  Lars

 • "Je ziet overal prachtige projecten ontstaan, en dat de Bribus-keukens daar zo’n prominent onderdeel van uitmaken, is iets om trots op te zijn."

  Raimond

 • "Tijdens iedere klus kom je onderhand wel iets nieuws tegen, al doende leer ik van mijn collega's heel veel over het vak."

  Mirco

 • "Bij Bribus is het allemaal netjes geregeld. Als er iets nodig is kan ik dit gemakkelijk aangeven en wordt er meegekeken naar passende oplossingen."

  Peter

Join the team!


 1. 1

  Meer informatie en solliciteren

  Heb je je gegevens achtergelaten via deze pagina? We nemen binnen enkele werkdagen contact met je op om meer te vertellen over werken bij Bribus. Na het gesprek nóg enthousiaster geworden? Dan nodigen we je graag uit bij ons Business Center in Amsterdam voor een kennismaking.

 2. 2

  Kop koffie drinken

  Tijdens de kennismaking geven we je graag een betere indruk over de functie en van Bribus, maar we vinden het minstens zo belangrijk om jou persoonlijk te leren kennen. We houden het graag informeel, dus wees vrij om te vertellen en vragen wat je wil.

 3. 3

  Een kijkje in de keuken

  Tijdens het vervolggesprek gaan we de diepte in. We stellen je vragen rondom de functie en jouw invulling daarvan. Ook jouw arbeidsvoorwaarden komen aan bod. Daarnaast geven we je graag een rondleiding door het bedrijf en is er ook ruimte voor jouw vragen.

 4. 4

  Welkom bij het team!

  Zijn we beide enthousiast? Dan gaan we het contract ondertekenen! We kijken samen wanneer jij kan starten en je maakt kennis met jouw directe collega's. Tijdens het inwerktraject maken ze je wegwijs, leer je onze werkwijze kennen en ontdek je het materiaal waarmee je werkt.

Stuur deze vacature via de mail

Leuk dat je interesse hebt in onze organisatie! Door hieronder je e-mailadres in te vullen ontvang je een e-mail van ons met hierin de link naar deze pagina.